Futbol ; Faİr Play, Cesaret, Mücadele ve Zafer...

12 Haziran 2010 Cumartesi

Mourinho'nun Korumaları


Jose Mourinho her zaman çatışmaların olduğu bir ortamda yaşadı. Kimseden çekinmeden ağzına geleni söylemesi onun birçok düşmanının olmasına neden oldu. Chelsea'de hocayken korumalar eşliğinde yaşıyordu ve Real Madrid'de de bu değişmeyecek.

2004 Şampiyonlar Ligi finalinden bir gece önce bir telefon almış ve telefonda "Sen artık bir ölüsün. Kaderin yalnızca Porto için yazıldı ve başka bir şansın yok" diyen bir adamla karşılaşmış. Şampiyonlar Ligi'ni kazandıktan sonra da bildiğiniz gibi hiçbir şey yapmadan direk soyunma odasına gitmiş, kutlama yapmak için bir daha da dışarıya çıkmamıştı. Chelsea'ye gittikten sonra fanatik Porto taraftarları tarafından tehditler almaya devam etti. İtalya'ya gitti, yeni bir maceraya atıldı ancak kaderi değişmedi. Yine tehditler aldı ve polisler sonunda 4 Makedon'u yakaladı. Ve uzun zamandır korumalar eşliğinde hayatını sürdürüyor çünkü hala tehditler aldığını söylüyor.

Bu alışkanlığı Madrid'de de değişmeyecek ve kişisel korumasıyla yaşamaya devam edecek. Bugüne kadar kulüpte yalnızca başkan Florentino Perez'in koruması vardı ancak kendisi Jose Mourinho için yeni bir özel güvenlik tutabileceğini mümkün olduğunu söylemiş.

Mourinho dün ailesi ve bazı arkadaşları ile Setubal'da bir restorantda görüntülendi. Pazartesi günü Madrid'e gidip yeni şeyler üzerine çalışmadan önce tatil yapmak istemiş.

0 yorum:

Yorum Gönder

Ne Aramıştınız

''Hayata dair ne öğrendiysem futboldan öğrendim. Çünkü top hiçbir zaman beklediğim köşeden gelmedi.''
Albert Camus.

Popüler Yazılar

Blog Arşİvİ

Zİyaretçİler

Futbol Blog. Blogger tarafından desteklenmektedir.