Futbol ; Faİr Play, Cesaret, Mücadele ve Zafer...

9 Ağustos 2010 Pazartesi

Yapamazsan Yok


Yunanistan'ın AEK takımı için hazırlık döneminde işler yolunda gidiyordu. İlk önce Glasgow Rangers'ı, ardından da Blacburn Rovers'ı yenmişlerdi; takım iyi yoldaydı ve taraftar mutluydu. Ardından takımın teknik direktörü Dusan Bajevic, Yunanistan 2. Ligi takımlarından Kallithea ile bir hazırlık maçı yapmak istedi. Ne olduysa bundan sonra oldu; AEK kötü bir futbolla Kallithea'ya 2-1 yenildi ve takım ve teknik heyet soyunma odasının yolunu tuttuğu sırada sinirli AEK taraftarları sahaya girdi ve yenilginin sorumlusu olarak kabul ettikleri hocaları Bajevic'e yumruklarla saldırdı. Soyunma odasına girmek istediği sırada ne olduğunu anlamadan suratına inen yumruk darbesiyle acı içinde yere yığılan Bajevic, ardından hastaneye kaldırıldı.

Daha önce AEK'nın en büyük rakiplerinden olan Olympiakos'u çalıştıran Bajevic'in taraftarlar tarafından zaten pek de sevilmediği konuşuluyor.

Olayların ardından takımın başkanı Adamidis, takımın içerden sabote edildiğini, bu konuyu araştıracaklarını ancak hocalarını kovmaya niyetlerinin olmadığını söylemiş. Gerçek AEK taraftarının bu olmadığını, bir an önce taraftarın tekrar takımı desteklemeye başlamasının gerektiği çağrısında bulunmuş.

Aman diyorum...

0 yorum:

Yorum Gönder

Ne Aramıştınız

''Hayata dair ne öğrendiysem futboldan öğrendim. Çünkü top hiçbir zaman beklediğim köşeden gelmedi.''
Albert Camus.

Popüler Yazılar

Zİyaretçİler

Futbol Blog. Blogger tarafından desteklenmektedir.