Futbol ; Faİr Play, Cesaret, Mücadele ve Zafer...

10 Ağustos 2010 Salı

Wolfsburg'un Hedefleri


Felix Magath sayesinde asansör takım olma hüviyetinden çıkıp Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir takım haline gelen Wolfburg iki büyük transferin peşinde. Alman basınında çıkan haberlere göre Wolfburg sportif direktörü Hoeness ile Juventus sportif direktörü Giuseppe Marotta Torino'da Diego'nun transferi için bir araya geldiler. Wolfburg ortasahasını Brezilyalı oyuncu Diego ile güçlendirmek istiyor ve Juventus'a teklifini sundu. Ancak fiyat konusunda anlaşamadılar. 16 milyon euro teklif edildi ancak Juventus 18 milyon euro istiyor.

Ayrıca Juventus yöneticisi Marotta, oturdukları transfer masasında bir ilginç çıkış göstermiş. Edin Dzeko'yu transfer etmek istediklerini ve buna karşılık Iaquinta + bir miktar para verebileceklerini söylemiş. Ancak Hoeness bunu kabul etmemiş ve Dzeko'yu bırakmaya niyetlerinin olmadığını söylemiş.

Bir diğer transfer haberi ise Hamburg'un 23 yaşındaki kanat oyuncusu Elia üzerine. Wolfburg teknik direktörü Steve Mclaren, Twente'de bir dönem beraber de çalıştığı Hollandalı'yı takımında görmek istiyor ve yöneticiler Hamburg'a yaklaşık 20 milyon euro teklif ettiler. Müzakereler sürüyor.

Yine de Wolfburg Diego ile anlaşmak üzere ve işin maddi yönden küçük detaylarının konuşulduğu söyleniyor. Peki bu durumda aynı mevkiide oynayan Misimovic ne olacak? diye bir soru gelebilir akla. Hoeness'a göre Misimovic bu sene takımdan ayrılmayacak ancak Avrupa'dan gelen birçok teklif var. Özellikle Fiorentina, Schalke, Atletico Madrid ve Galatasaray'ın Misimovic'i transfer etmek istedikleri konuşuluyor.

İşin özü; Wolfburg Diego'yu transfer edebilirse Misimovic'i gözden çıkarabilir ve bu durumda Misimovic yeteneklerini başka bir kulüpte gösterebilir.

Wolfburg'da hareketli günler yaşanacağa benziyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Ne Aramıştınız

''Hayata dair ne öğrendiysem futboldan öğrendim. Çünkü top hiçbir zaman beklediğim köşeden gelmedi.''
Albert Camus.

Popüler Yazılar

Zİyaretçİler

Futbol Blog. Blogger tarafından desteklenmektedir.