Futbol ; Faİr Play, Cesaret, Mücadele ve Zafer...

27 Ekim 2010 Çarşamba

Vaadler

...
Banu yukarıda Mehmet Helvacı’nın tarihi beyanatını aktarmış. Galatasaray yönetiminin ne kadar basiretsiz olduğunu anlatan daha iyi bir paragraf sanırım yazılamazdı. Sağ olsun ikinci başkan malzemeyi ilk ağızdan teslim etmiş. Sn. Helvacı zaten başkan Polat’la birlikte Devlet Malzeme Ofisi gibi! Yönetimin geçmiş performansına bakınca toplantıda alınan kararları kestirmek güç değil. Bana da kulüp binasındaki güvenliğin amcasının kuzeninin yeğeni aktardı (bu tarz moda ya).


* Devre arasında beş transfer yapılacak. İlk hedef yakın zamanda ciddi sakatlık yaşamış oyuncular. Transferde başka kriter sezon sonu sözleşmesi biten oyuncuya yüksek ücret verip bir sonraki sezon tazminatla yollamak olacak. Gelir-gider tablosuna hareket gelir. Hareket iyidir, nerede hareket orada bereket.
* Devletle görüşülüp yeni bir stat yapılması sağlanacak. Oradan gelecek kombine gelirleriyle felekten bir sezon yaşanacak.
* Her yönetici vatandaşlık numarasını bankaların kredi sağlayan sms sistemlerine atacak. Bayram-seyran kredileri takip edilecek.
* Acilen yeni bir sihirbaz bulunacak. David Copperfield çok pahalıysa Sermet Erkin’e teklif götürülecek.
* Adnan Sezgin’in transfer ettiği oyuncular gol atar ya da asist yaparsa genel müdüre ayrıca prim verilecek. Başarılı taç, korner, serbest vuruşlar için de prim sistemi düşünülebilir!
* Resmi siteden yalanlamaları daha da aktif hale getirilecek. Örnek: Dün akşam oynanan Ankaragücü maçının skoru ulusal basınımızda 2-4 olarak gösterilmiştir. Galatasaray bu tip çirkin oyunlarla yıkılmaz. Taraftarımız lütfen bu tip haberlere itibar göstermesin. Aslında maçı 4-2 biz kazandık.
* Üniversiteler önüne bürolar kurulacak. Tabela şöyle olacak: İtinayla tez yazılır!
* Bu aralar Aziz Yıldırım’la aramız iyi. Kadıköy’de makul bir yenilginin yolları aranacak.
* Rijkaard’ın kovulması kamuoyuna şu şekilde aktarılacak: Hepiniz Ferguson modeli istiyorsunuz. Biz buna izin vermeyerek Galatasaray’ı büyük bir mali külfetten kurtardık. Rijkaard yıllık 4 milyon eurodan 30 yıl çalışsa ne eder, 120 milyon euro!

Bu maddelerden birini önümüzdeki günlerde duysanız şaşırır mısınız?

Bener Onar/Radikal

0 yorum:

Yorum Gönder

Ne Aramıştınız

''Hayata dair ne öğrendiysem futboldan öğrendim. Çünkü top hiçbir zaman beklediğim köşeden gelmedi.''
Albert Camus.

Popüler Yazılar

Blog Arşİvİ

Zİyaretçİler

Futbol Blog. Blogger tarafından desteklenmektedir.