Futbol ; Faİr Play, Cesaret, Mücadele ve Zafer...

20 Ocak 2010 Çarşamba

Fenerbahçe'de vaziyet


Fenerbahçe, kendisinden beklendiği gibi yine bir karışıklık içerisinde. Taraftar pek memnun değil. Yönetim yanlışları var. Takımın çok da iyi oynadığı söylenemez. Fenerbahçe böyledir. Hep bir sorunla boğuşur.

Şu sıralar Kadıköy'deki sorun forvet sıkıntısı. Güiza kötü, Semih psikolojik olarak bitik, yedek santrfor (?) Kazım kiralık verildi, Trabzonsporlular tarafından yemediği küfür kalmayan Gökhan Ünal transfer edildi.

Şu an takımda Güiza ve Gökhan Ünal var, öyle ya da böyle. Trabzonsporlu babamdan aldığım duyumlara göre Gökhan Ünal Fenerbahçe'de başarılı olurmuş. Çocuk Trabzon'daki baskıyı kaldıramamış. "Her maçta 'Fatih Tekke' diye tezahürat edildiğini düşünsene, kendini onun yerini koysana." diyor bana. Ah babacığım... Haritanın öte tarafında durum öyle gözüküyor ama bir de biz Fenerbahçeliler'e sor. Dalga geçmeyen kalmadı. "İkinci Zafer Biryol vakası" olacak diyorlar bize... "Fiyasko!" diye de ekliyorlar.

Şaka bir tarafa Gökhan Ünal için Türkiye'deki varolan forvet sıkıntısı içerisinde kötünün iyisi denebilir. İyi Türk forvetlerin listesini çıkarsak bir elin parmaklarını geçmez ki zaten. Sercan var, Semih bitti. Geriye kim kaldı? Gökhan Ünal. Fenerbahçe'nin transfer politikası bunu emrediyor. Gündemdekini, fiyakalı olanı, üzerinde çok tartışılanı transfer et. Gökhan Ünal Fenerbahçe'ye çağ atlatmaz tabii ki, ancak, bari bu sezon 10 gol atsın da kendini tekrar ispat etsin.

Öbür yandan, Gökhan Ünal'ın Barcelona teknik direktörü Pep Guardiola'ya benzerliği bana ilginç geldi. Buyrun, yorum sizin:



0 yorum:

Yorum Gönder

Ne Aramıştınız

''Hayata dair ne öğrendiysem futboldan öğrendim. Çünkü top hiçbir zaman beklediğim köşeden gelmedi.''
Albert Camus.

Popüler Yazılar

Zİyaretçİler

Futbol Blog. Blogger tarafından desteklenmektedir.