Futbol ; Faİr Play, Cesaret, Mücadele ve Zafer...

22 Nisan 2013 Pazartesi

SÜPER LİG

Bir çok insanın heyecan duyduğu ve stres amacı ile de iddaa oyunlarının oynandığı maçlar vardır.Süper lig maçları her defasın da kıyasıya çekişme ile sürerken . 
Bir çok Büyük takım bu sene zorluklar için de maçlarını tamamlayabildi. Örnek verecek olursak Galatasaray geçen sezon maçların da büyük şansızlıkları üzerinden atamadı. Takım son olarak Fenerbahçe’yi kendi sahasın da devirerek şansızlığını kırmayı başardı. Ayrıca bu hafta Sivasa konuk olan Galatasaray izlenimlerime göre olur bu hafta kesinlikle Sivası evinde malup edip 3 Puanı almayı başaracaktır. Bu da benden Süper Lig Puan Durumu İddaa oynayanlara küçük bir tiyo olsun. Maçların daha çekişmeli geçmesi ve Şampiyonluğun son haftaya kalması ümidiyle Fenerbahçe’ nin bu hafta puan kaybetmesi ile sanırım bu dilediğım de gerçekleşmiş olacaktır. Her ne kadar Fenerbahçeli de olsam bunu istemek zorundayım.
Süper Lig in heyecan içinde geçmesi için bu kesinlikle gerekli diye düşünüyorum. İlgili konu hakkın da bizler ile yorumlarınızı paylaşabilir ve Süper Lig hakkında her bilgiyi sayfamızdan öğrene bilirsiniz.

http://www.superligpuandurumu.com/

0 yorum:

Yorum Gönder

Ne Aramıştınız

''Hayata dair ne öğrendiysem futboldan öğrendim. Çünkü top hiçbir zaman beklediğim köşeden gelmedi.''
Albert Camus.

Popüler Yazılar

Zİyaretçİler

Futbol Blog. Blogger tarafından desteklenmektedir.