Futbol ; Faİr Play, Cesaret, Mücadele ve Zafer...

22 Nisan 2013 Pazartesi

SÜPER LİG

Bir çok insanın heyecan duyduğu ve stres amacı ile de iddaa oyunlarının oynandığı maçlar vardır.Süper lig maçları her defasın da kıyasıya çekişme ile sürerken . 
Bir çok Büyük takım bu sene zorluklar için de maçlarını tamamlayabildi. Örnek verecek olursak Galatasaray geçen sezon maçların da büyük şansızlıkları üzerinden atamadı. Takım son olarak Fenerbahçe’yi kendi sahasın da devirerek şansızlığını kırmayı başardı. Ayrıca bu hafta Sivasa konuk olan Galatasaray izlenimlerime göre olur bu hafta kesinlikle Sivası evinde malup edip 3 Puanı almayı başaracaktır. Bu da benden Süper Lig Puan Durumu İddaa oynayanlara küçük bir tiyo olsun. Maçların daha çekişmeli geçmesi ve Şampiyonluğun son haftaya kalması ümidiyle Fenerbahçe’ nin bu hafta puan kaybetmesi ile sanırım bu dilediğım de gerçekleşmiş olacaktır. Her ne kadar Fenerbahçeli de olsam bunu istemek zorundayım.
Süper Lig in heyecan içinde geçmesi için bu kesinlikle gerekli diye düşünüyorum. İlgili konu hakkın da bizler ile yorumlarınızı paylaşabilir ve Süper Lig hakkında her bilgiyi sayfamızdan öğrene bilirsiniz.

http://www.superligpuandurumu.com/

19 Nisan 2013 Cuma

PUAN DURUMLARI

Lig de neler olup bitiyor merak ediyor musunuz ? Spor Toto , Süper Lig de olan biten her şey hakkında bilgi vermek için yapmış olduğumuz sitemiz de konular sürekli olarak güncellenmektedir. Spor Toto Süper lig'de puan durumu Spor Toto Süper lig'de haftanın maçları.Spor Toto , Super Lig maçları .Kim kazandı , kim kaybetti , ligın en son puan cetveli hepsine sitemizden ulaşabilirsiniz.
Sadece Türkiye değil Dünya’ya açılan bir pencere olarak sizlere dünya futbolundan da bilgiler sunucaz.Futbol sevgisi ve ilgisi olan insan için sadece tuttuğu takımın Lig deki durumunu bilmek yeterli gelmeyecektir.Tüm takımların Lig durumunu takip ettikleri gibi Dünya takımlarını ve Avrupa liglerini de takip etmek istıyceklerdir.Bunu düşünerekten tüm Dünya liglerini göz önüne alarak haftalık lig fikstürlerini sitemiz de güncel olarak yayınlayacağız.
Ayrıca idda oynayıp ligi takip eden arkadaşlarımız için de sitemizde yayınlamış olduğumuz puan cetvelleri bir büyük bir kolaylık olacaktır.Futbolla ilgilenen her kesime hitap eden bir sayfa arıyorsanız Puan Durumu sayfamıza hoş geldiniz...

13 Nisan 2013 Cumartesi

Fener Balı


Fenerbahçe'nin UEFA'da lider olarak çıktığı grupta Marsilya, Mönchengladbach gibi takımlar vardı ama Fenerbahçe buralara kadar balla geldi. Salih gibi bir cevher maç kazandırdı ama Lazio kim ki? Başkanı hapse düşmüş, kadrosu dağılmış, her Allah'ın günü öldü, ölecek, 3 günü kaldı diye hakkında haberler yapılan bu takım bu kadar kısa süre içerisinde bu denli toparlanıyor ama kim beğenecek ki? Lig, kupa ve Avrupa'da yoluna devam eden bu sağlam takımı hep hakemler, şanslar, direkler, FBI ve İsrail koruyor. Ligin başından beri atılan gollerin neredeyse yarısı duran toplardan atıldı ama bir kimse çıkıp da Aykut Kocaman'ı tebrik etmez bu organizasyonlar için. Ligin başından beri Volkan'ın anlık saçmalamaları hariç rakipler maç başına 1-2 ya da iki net pozisyona giriyorlar, bazen kaleyi bulan şutları olmadan sahadan ayrılıyorlar. Bu kadar kadro değişikliği yapan bir takım zaten hücumda mükemmel derecede organize olamaz, sadece ileriye yönelik oyun oynamaya çalışır; oyuncular da kaliteliyse goller gelir. Ki geliyor da. Emre, Salih, Sow, Webo, Kuyt gibi adamlar sayesinde Fenerbahçe belki nitelikli organize ataklar geliştirmese de bulduğunu atıyor. 3 kulvurda sona yaklaşan bir takım için fazlasını beklemek de zor zaten. Buna rağmen oynanan futbol daha iyi olabilir miydi? Tabii ki. Hala potansiyelin altında seyrediyor takım, ama tipik bir İtalyan takımı gibi iyi defans + duran topla tüm kupaların bir ucundan tutmuş durumda. Ayrıca Salih gibi bir adam da takıma kazandırıldı. Birazcık tebrik fazla olmaz. 

Ne Aramıştınız

''Hayata dair ne öğrendiysem futboldan öğrendim. Çünkü top hiçbir zaman beklediğim köşeden gelmedi.''
Albert Camus.

Popüler Yazılar

Zİyaretçİler

Futbol Blog. Blogger tarafından desteklenmektedir.